Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 12:00

В „Каолин“ отпразнуваха празника на миньора Избрана

В „Каолин“ отпразнуваха празника на миньора Снимка: © Лудогорие инфо

Професионалният празник на работещите в минно-добивната промишленост бе отбелязан на 02.09.2017 г. в централата на предприятието „Каолин" ЕАД в гр. Сеново.

Лично Роберт Линдеман, председател на Надзорния съвет на предприятието, беше домакин на тържеството. Той запозна официалните лица с дейностите, постигнатите резултати и бъдещите намерения за инвестиции.

В дългогодишната си история дружеството преминава през различни етапи като днес е част от „Кварцверке Груп" и заслужено заема челно място сред водещите производители на индустриални материали. „Каолин" ЕАД е и първостепенен източник на суровини за производство на стъклени и керамични продукти в България и Югоизточна Европа.

Сред официалните гости бяха народните представители от 19-ти МИР – Русе Светлана Ангелова, Пламен Нунев, д-р Андриан Райков, заместник областния управител на област Русе Валентин Колев и ректора на Минно-геоложкия университет проф. д-р Любен Тотев.

В поздравителния адрес от името на областния управител на област Русе Галин Григоров до  Линдеман-Берк, връчен от зам.-областния управител Валенти Колев, се казва:
„...Сред приоритетите на предприятието са още добра социална политика, популяризиране на професионалното образование и подкрепа на редица благотворителни каузи. Всичко това говори за корпоративна култура и ангажираност, за силно мотивирани и отговорни хора, които са в основата на успеха на „Каолин"ЕАД...
Желая на Вас и на всички заети в този важен за България отрасъл здраве, благополучие и сполука! Дните Ви да са изпълнени с повече човешки радости и топлина!..."

Последно променена в Понеделник, 04 Септември 2017 00:46
Оценете
(1 глас)
Прочетена 2034 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...