Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 9:13

Пропускателният режим в сградата на община Разград се оптимизира

Пропускателният режим в сградата на община Разград се оптимизира Снимка: © Лудогорие инфо

Пропускателният режим в сградата на община Разград от утре се оптимизира, съобщиха от общинската администрация. Посетителите ще влизат

през официалния вход, а служителите в институциите, които работят в сградата - през западния вход. Административното обслужване ще се извършва само на партерния етаж - в Центъра за административно обслужване и отдел "Местни данъци и такси". При необходимост от лична среща, служителите от общинската администрация ще слизат на партерния етаж, посочват от общината. От там уточняват, че потребителите на административни услуги могат да използват и възможностите за заявяване и получаването на услугите по електронен път.

От понеделник ще се прави и дезинфекция на детските площадки и автобусните спирки в Разград. Препарати ще бъдат предоставени също на кметовете на кметства, за да извършат дезинфекция на кметствата, детските площадки и автобусните спирки по населените места.

Вероятно извънредното положение ще ни поставя нови и непредвидени казуси, но се ангажирам, заедно с екипа ми, да търсим бързи и адекватни решения, за да опазим града и останалите населени места в общината от заболяването, посочва кметът Денчо Бояджиев. Той призовава жителите на общината да бъдат отговорни пред себе си, семействата си и обществото.

Последно променена в Понеделник, 16 Март 2020 16:38
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 142 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...