Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 12:46

Златна сватба отпразнува семейство Недкови в Глоджево Избрана

Златна сватба отпразнува семейство Недкови в Глоджево Снимка: © Ludogorie Info

С пищно тържество, на 20 март 2016 година, семейство Павлина и Недко Недкови от град Глоджево отпразнуваха своята златна сватба.

Петдесет години съвместен семеен живот -

много или малко е това?! Въпрос на гледна точка.

И двамата са родени и отраснали в китното село на Лудогорието, Глоджево, понастоящем вече град. Кога и как е пламнала искрата любов между Павлина и Недко е спорен въпрос: според съпругата тя се е впечатлила още в своята детска възраст от „Недко със сините очи и червената шапка". За това, кога е бил привлечен от Павлина, Недко не споделя, с привидната за един мъж прикритост. Но тази искра е породила една чиста любов и е помогнала на двамата да създадат и укрепят един здрав брачен съюз, който през годините е бил изложен на много изпитания, а също така е бил изпълнен и с много радостни емоции и за двамата.

Най- щастливите моменти на семейство Недкови са свързани с появата на техните две дъщери в живота им - Дочка и Юлиана. Двамата съпрузи влагат всичките си старания, грижи и любов да отгледат двете момичета и да направят от тях достойни граждани на обществото. Именно тези две момичета са допринесли и за още по- радостните моменти в живота на Павлина и Недко Недкови, омъжвайки се и дарявайки ги с четирима внуци.

В своя активен трудов живот Павлина Аврамова Недкова е работила и се е отдавала изцяло на обществото и своите съграждани от Глоджево, заемайки различни постове. Пенсионирала се е като учител в местното училище и се ползва с уважението на много жители от Глоджево.

Недко Недков е работил през по-голямата част на своя трудов живот като шофьор. Отговорно се отнасял към трудовите си ангажименти.

Понастоящем Павлина и Недко Недкови са пенсионери, продължават да взимат активно участие в обществения живот на град Глоджево и се стремят да бъдат полезни на хората около себе си.

Днес те с радост споделят своя празник с най- близките си – деца, внуци, сестри, родственици и приятели, осъзнавайки че изминатият от тях път е бил изпълнен и с радости, и с несгоди . Изпитват чувство на гордост и удовлетворение от постигнатото в половинвековния си брачен живот и се надяват със своя пример и с опита си да са предали най- големите житейски уроци и ценности на своите деца, които те да продължават и да надграждат за в бъдеще.

Екипът на Лудогорие инфо се присъединява към пожеланията на близките и желае на семейната двойка здраве, щастие и дълголетие !

 

Вижте снимки от събитието:

 

 

 

Последно променена в Неделя, 20 Март 2016 23:17
Оценете
(12 гласа)
Прочетена 5351 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

3 коментара

  • Връзка на коментара Pavlina Avramova Вторник, 22 Март 2016 19:52 публикуван от Pavlina Avramova

    Много Ви благодарим! На всички Вас желая щастливи мигове и дълъг семеен живот.Когато се обърнеш назад в годините, си даваш сметка, че си заслужава!

  • Връзка на коментара Севджихан Исмаил Тетавалъ Неделя, 20 Март 2016 20:34 публикуван от Севджихан Исмаил Тетавалъ

    Да са живи и здрави нашите съседи.Пожелаваме им още толкова щастливи години.

  • Връзка на коментара REVASİYE DEMİRHAN Неделя, 20 Март 2016 16:52 публикуван от REVASİYE DEMİRHAN

    POJELAVAM Vİ OSTE TOLKOVA STASTLIVI GODİNİ! Avramova ı na men mi beşe uçitelka mnogo mnogo i dıljım !!! BLAGODARYA Vİ OSTE VEDNIJ!

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...