Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 11:47

Хлапета се занимават със секс Избрана

Петък, 21 Март 2014 12:13
Хлапета се занимават със секс Снимка: © Ludogorie Info

Момиче на 9 години е правило секс с 11-годишно момче. Скандалният случай вече е в досиетата на местната комисия за борба срещу противообществените прояви

на малолетните и непълнолетните в Бургас, пише Новини Бг.

И двете деца са българчета от нормални и стабилни семейства. Хлапетата дружали по детски и играели заедно в квартала, докато в един момент не решили, че ще бъдат гаджета. Няколко дни си разменяли целувки и прегръдки по тъмните входове, а след това решили, че трябва да правят и секс. "За съжаление случаят е доказан. Действително е имало секс между тези деца. Било е доброволно, без никакво насилие или принуда от страна на момчето. Случаят е предаден на прокуратурата, откъдето ни информираха", заяви Десислава Василева, секретар на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Бургас. Сигналът до прокуратурата е бил подаден от родителите на момичето, които случайно разбрали какво се случва.

За секса между третокласничката и петокласника се разприказвали техни връстници, които били в течение на всички подробности около интимната сага. Малчуганите знаели по дати и часове как, къде и колко пъти са го направили. Някои дори твърдели, че на наблюдавали на живо креватните изпълнения между децата. 9-годишното момиченце е било заподозряно, че е правило секс и с по-малкото си братче. Така твърдели приятелките й, според които самата тя се била похвалила, че е преспала и с родния си брат. В комисията обаче смятат, че извращението не се е случило. "Действително имаше и такъв сигнал, но той не се доказа. Децата разказаха, че е имало секс между братчето и сестричката, но и двамата отрекоха. Не са открити данни това да е истина", заяви Десислава Василева.

Последно променена в Петък, 21 Март 2014 13:47
Оценете
(3 гласа)
Прочетена 8385 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...